Bikram yoga og undervisning kan harmoniseres

Hvad stresser dig? For mange unge er svaret: skolen! Bikram kan hjælpe med at lindre de negative følelser, men vil du også gerne komme til sagens kerne, og tackle det der stresser dig? Det kan hjælpe dig at få ekstra undervisning af en mentor eller tutor, eller du kan også bare få styr på hjemmearbejdet med lektiehjælp. Du behøver ikke løfte byrden alene, derfor kan du have brug for en underviser fra GoTutor.

Ligesom din Bikram cph instruktør så sætter vi hos GoTutor pris på at undervise i varme omgivelser, derfor foregår undervisningen oftest hjemme hos eleven selv. Men hvis dette ikke er en mulighed kan vores undervisere mødes med dig på det lokale bibliotek eller en café. Bikram cph yoga har sikkert hjulpet din fleksibilitet, men vores undervisere er også enormt fleksible, bare på en lidt anden måde! Sammen aftaler i hvilke mødetidspunkter der passer dig bedst, og underviseren gør dertil sit bedste for at det kan lade sig gøre. De er også fleksible med selve undervisningen, så hvis der er noget du kan mærke ikke fungerer for dig, så finder underviseren på noget andet, så du føler du får noget ud af jeres timer sammen. Du kan få gode venner til yoga, men du kan også finde en hos GoTutor. Så vær ikke bange for at sige hvad du mener, for jeres forløb sammen fungerer kun hvis I gør det sammen i harmoni.

Der er heller ingen der siger at I skal sidde stille hele tiden. Bevægelse og læring går hånd i hånd, og at indføre en smule yoga kan hjælpe dig med koncentrationen. Det er især effektivt hvis du har svært ved at hæve mange bolde i luften, for på denne måde kan du i dit eget tempo fokuserer på dine yoga-øvelser og svarene i din opgave. Multitasking er en god ting at øve sig i til fremtiden! Bikram kan også være behjælpelig hvis du er nervøs for at lave oplæg. Du kan starte med at forklare din underviser alt det du ved om bikram og de øvelser i har lavet med jeres instruktør i Bikram cph, og når du er færdig, og så har du faktisk lavet et helt oplæg! Derefter kan du begynde med at øve på det oplæg du skal give foran klassen, for du har allerede styrket din selvtillid ved at forklare om noget du er helt sikker på.

Det er så rart at svede til Bikram cph yoga timerne, men det er mindre rart at svede i undervisningen, ved oplæg eller til eksamen! Du kan få hjælp med GoTutor, så du kun behøver at svede til den næste bikram time. Lad bikram og skolearbejde harmonisere, så du kan svede for at få styr på kalorierne og ikke på grund af eksamensangst og nervøsitet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *