Yoga Tøj

Skal du starte til yoga, eller er du en yoga ekspert så er du kommet til det rette sted. Her på siden viser vi dig de bedste steder at finde yogatøj på nettet. Det gælder på hot yoga tøj og yoga tøj på udsalg. Det er altid fedt, at få et par lækre yogabukser billigt så man ikke skal betale kassen for dem. Det er vigtigt at have det rigtige yoga tøj til dine timer, da tøjet skal være svedabesoberende, kunne strække sig i fleksible øvelser og til noget yoga sidde stramt og andet løst. Det er derfor nødvendigt, at du sætter dig ind i, hvilket tøj man har på til yoga.

Hot Yoga Tøj (bikram)

Når du er til hot yoga foregår det i 40 graders varme, og det stimulerer svedmekanismen og øger din blodstrøm igennem kroppen. Kort sagt, så sveder du sindssyg meget af at gå til bikram yoga. Derfor er det vigtigt, at du finder noget tøj hvor du nemt kan omme af med varmen. Det kan være leggins, toppe og shorts i noget svedtransporterende (ikke absorberende) og hurtigt tørrende materiale. Det skal samtidig være en form for stretch og sidde tæt så du kan komme ud i de rigtige positioner. Det er ligemeget om du bruger shorts eller leggings, men mange vælger shorts da det føles bedre når kroppen er varm. Faktisk, er de fleste leggings lige så gode som shorts, da de er meget kølende og svedtransporterende.

Sports BH til Yoga

Når du går til hot yoga skal du have en top eller en sports BH på. Der er ikke de helt store krav til hvilken slags du skal købe, men så længe du går nogenlunde efter følgende:

  • Den skal være behagelig at have på
  • Den skal ikke stramme for meget, og heller ikke være for løs
  • Den skal dække nok til, at du føler dig hjemme is den.

Mange træner i en kort top da det efterladet maven fri så den kan ånde og få noget luft.

Yoga tøj til kvinder (og mænd)

Yoga tøj til kvinder har vi efterhånden fået beskrevet meget godt, men her kommer en kort konklusion på hvad du skal have på. En kort top og et par shorts eller leggings. Så er du mere end klar til at indtage yogasalen. Det er selvfølgelig også godt hvis tøjet ser fedt ud, og får dig til at ligne en superstjerne. Meget yoga tøj er faktisk designet top-fedt, så du skal ikke være bange for, at du kommer til at ligne en klovn.

Til mænd vil vi anbefale et par korte shorts og en svedtransporterende t-shirt. Det er lidt nemmere som mand 🙂

Du kan finde yoga tøj på udsalg til både kvinder og mænd hos vores samarbejdspartner Yoga Love. Du finder dem ved at klikke på de links der er i løbet af artiklen, og så vil du komme direkte ind på deres side. De har gratis levering indenfor få hverdage og ofte noget godt på udsalg.

Er du gravid kan du også godt finde yogatøj. Det er nemlig sådan, at med en kort top kan du sagtens have den på når du er gravid. Så til en gravid vil vi anbefale at du taget et par shorts på og en kort top. Så viser du både din flotte gravide mave, og har noget behageligt tøj på. Hvis man under sin graviditet har fået større barm kan man også finde store størrelser på siden, så se om de ikke har en large eller extra large på lager.

Økologisk yoga tøj

Undersøgelser viser, at hvis du går til yoga går du også meget op i økologi. Du kan være heldig, at finde noget økologisk yogatøj som er lavet i bambus eller lignende materiale. Men generelt er det faktisk svært. Det er vigtigt, at yogatøjet er svedtransporterende, og det er der (indtil videre) ingen der har formået at lave. Så indtil der kommer et økologisk alternativ på markedet, må vi holde os til det traditionelle tøj.